Európai természettudományos verseny!
2017/05/08 08:00
932 megtekintés

Kiviteleztél valaha talajjal kapcsolatos projektet vagy volt ezzel kapcsolatban ötleted aminek megvalósítására nem volt eddig lehetőséged? Most itt az alkalom, hogy elmondd nekünk és ezzel díjat nyerj!

Az EELLSS projekt konzorcium az európai iskolák számára hirdet egy versenyt, amelyben a termőfölddel kapcsolatos problémákra keresnek gyakorlati ötleteket, megoldásokat,  koncepciókat.


A pályamunkában azt a talajjal kapcsolatos problémát kell leírni, amire megoldást szeretne a pályázó, bemutatva azt, hogyan valósította/valósítaná meg (milyen eszközöket használnt/használna, milyen adatokat figyelt/figyelne stb.) majd írja le a megoldást és a kapott eredményeket.

föld

A verseny a 14-19 év közötti diákoknak szól, akik valamelyik európai iskolába járnak. Jelentkezni lehet önálló versenyzőként, kiscsoportban vagy osztályként is. A nyertesek díja, hogy részt vehetnek a díjátadón a (nyertes csapatból maximum 4 fő tud részt venni 3 diák+1 tanár) amely, Németországban Kasselben lesz megrendezve 2017 októberében. A rendezvényen szemináriumok és workshopok is lesznek, amely lehetőséget ad arra is, hogy a nyertesek megismerjék egymást és Kasselt.


A pályaműveket angolul kell elkészíteni, a megadott oldalra feltölteni,az anyagot amihez csatolni kell egy 2 perces youtube video linket, ami a projektet mutatja be, illetve a munkában részt vevő összes tagról egy fényképet.

További információ az alábbi linken érhető el.

Projekt leadási határidő: 2017. 06. 30.