eTwinning Szeminárium Budapesten
2017/08/09 08:00
2321 megtekintés

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Budapesten 2017. szeptember 21-23. között, melynek központi témája az „Ismerkedés az eTwinning programmal és projektek indítása” lesz.

workshop-679524_1920

Az eTwinning szeminárium munkanyelve magyar lesz, hogy akik még nem olyan magabiztosak idegennyelvek használatában, azok is belekóstolhassanak abba, hogy milyen egy nemzetközi projekt résztvevőjének lenni.

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek szerb, román, szlovák, ukrán és bolgár kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos, a digitális kompetencia fejlesztéséhez kapcsolódó eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

A részvétel – szállás, étkezés, programok, kivéve a lakóhely és a rendezvény helyszínére történő utazás költségeit, a Szolgáltató Pont állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra 10 év alatti gyermekeket tanító óvodai és általános iskolai pedagógusok jelentkezését várjuk, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón. A jelentkezők számától függően egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.

Jelentkezni magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid magyar nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2017. augusztus 31-én 12:00 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portálon a Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek