Lengyelül beszélő kollégákat várunk Krakkóba
2011/04/01 00:00
525 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Nem mindennapi lehetőségre szeretnénk felhívni a lengyelül beszélő kollégáink figyelmét. A lengyel eTwinning Szolgáltatópont meghívása alapján projektpartner-kereső szemináriumot hirdetünk meg, ahová lengyelül beszélő eTwinningezőket várunk - bármilyen témakörben. A találkozó időtartama: 2011. április 14. (csütörtök) délután - 2011. április 16. (szombat) délután.

Bolgár, román, német és lengyel résztvevők megjelenésére számítunk még, a találkozó nyelve természetesen a lengyel lesz.

Az utazást az Educatio Társadalmi Szolgáltatató Nonprofit Kft szervezi a jelentkezők részére, illetve állja a szállás és ellátás költségeit. Kérjük, hogy a közeli jelentkezési határidőre való tekintettel magyar nyelvű önéletrajzukat és rövid projektötletüket a tvergyak.klaudia@educatio.hu címre 2011. március 28. (hétfő) reggel 9 óráig küldjék el.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek