Digitális Oktatási Napok – Szakmai konferencia pedagógusoknak
2016/11/28 21:47
688 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet szakmai konferenciát szervez a Modern Iskola közreműködésével, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, a Digitális Jólét Program Titkársága, az Oktatási Hivatal és a Microsoft Magyarország támogatásával.

don

A rendezvény célja, hogy a digitális oktatást népszerűsítse, segítséget nyújtson az IKT eszközökkel támogatott módszertani megoldások terjesztésében, a jó gyakorlatok bemutatásában és a pedagógusok horizontális tudásmegosztásában.

A konferencián bemutatjuk a legújabb oktatásban használható digitális fejlesztéseket, módszertani megoldásokat. A konferencián részt vevő pedagógusok megismerkedhetnek a fejlesztés alatt álló okostankönyvekkel, digitális tananyagokkal, a tanítás, tanulás során már kipróbált eszközökkel. Betekintést nyerhetnek a Digitális Oktatási Stratégia tervezett megvalósításának folyamatába, valamint az átalakuló intézményfenntartás modelljét is megismerhetik.

A konferencián való részvételről igazolást adunk!

A konferencia ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció.

Digitális tanórák + Kalandpálya osztályoknak

A digitális tanórákra a regisztráció betelt, de a rendezvény egyéb programjaira (plenáris és szekció-előadások) továbbra is várjuk jelentkezésüket!

A rendezvényhez diákok számára alkotópályázat is kapcsolódik, melynek beküldési határidejét meghosszabbítottuk 2016.12.01. 23:59-ig.

A pályázat és a részletes program itt tekinthető meg.