MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány
2014/07/28 20:06
466 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Új Európa Alapítvány 2014-ben ismét meghirdeti a MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriájában pályázatukat 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákok, diákcsoportok, ifjúsági csoportok részére, amelyek országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon kiemelkedő teljesítményt értek el eddig, és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükség.

mol

Pályázni az alábbi célokra lehet: eszközvásárlásra, amely az országos és nemzetközi versenyekre való felkészülést, a szakmai fejlődést segíti, vagy útiköltség-térítéshez, amely segíti a pályázók eljutását a hazai és nemzetközi versenyekre, kiállításokra, valamint az azokra felkészítő szakkörökre, táborokra.

Kik pályázhatnak?

  • egyéni (vagy páros) pályázatot nyújthatnak be, akik
  • rendelkeznek magyar állampolgársággal, állandó magyarországi lakhellyel és magyarországi közoktatási intézményben folytatják tanulmányaikat
  • 10. életévüket legalább ebben az évben betöltik vagy 18. életévüket legfeljebb 2014-ben töltik be, ill. 18. életévüket már betöltötték, de még középiskolás tanulók lesznek a 2014-2015-ös tanévben és még nem tettek érettségit.
  • csoportos pályázatot nyújthatnak be iskolai csapatok, csoportok (pl. színjátszó-kör, kórus, tudományos vetélkedősorozaton induló csapat, állandó szakköri csoport stb.).

A pályázat benyújtási határideje (a postai bélyegző dátuma számít): 2014. szeptember 30.

A támogatást az alábbi időszakban lehet felhasználni: 2014. szeptember 1-2015. augusztus 31.

A pályázatot mellékleteivel együtt egy példányban kell postára adni az alábbi címre: Új Európa Alapítvány, 1431 Budapest, Pf. 180.

Kérjük, a borítékra írják rá: MOL Tehetségtámogató program 2014 Művészet-tudomány.
http://www.ujeuropaalapitvany.hu

További részletek, és a pályázathoz szükséges dokumentumok.