Élmények, amik ihletet adnak
2017/10/10 14:37
1893 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Tempus Közalapítvány kampányt hirdet az Erasmus program 30. évfordulójára, melynek során tapasztalatokat osztanak meg a programban korábban részt vett pedagógusok.

elmenyek

Az Erasmus program 30. évfordulója alkalmából a magyar „Erasmus + tanárok” Facebook oldalon egész októberben „vendégposztolók” bejegyzéseit olvashatják a követők. Minden héten egy korábbi Erasmus pályázót kérünk meg arra, hogy ossza meg velünk a saját történetét. Olyan vendégposztolókat kerestünk, akiknek a története különleges, őszinte és inspiráló.

A kampány célja, hogy a kollégák által írt személyes hangvételű bejegyzésekkel kedvet csináljunk a tanároknak, hogy részt vegyenek az Erasmus+ programban. Remek lehetőséget nyújt arra is, hogy a pályázók bemutassák a projektjüket szélesebb körben és továbbadják a képzés során megszerzett tudást.

A bejegyzéseket ide kattintva találhatják meg. Kövessék az élményeket velünk!

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek