eTwinning Éves Konferencia Varsóban
2018/07/16 08:00
2319 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az idei eTwinning Éves Konferenciát 2018. október 25-27. között, Varsóban rendezik meg, melynek központi témája: „eTwinning és az örökségünk – ahol a múlt találkozik a jövővel.” A közel 500 fős konferencián az eTwinningező országok Nemzeti Szolgáltató Pontjai és meghívott pedagógusai vesznek részt.

warsaw_jo_meret

A találkozó célja az, hogy megvizsgálják, hogyan lehet minél hatékonyabban felhívni a diákok figyelmét a közös kulturális örökségünkre, valamint megerősíteni az Európához tartozás gondolatát.

A találkozóra olyan intézményvezetők jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem utaztak, illetve akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek más nemzetiségű kollégákkal, hasznos IKT-eszközöket próbálhatnak ki, és leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

Az utazást az eTwinning Nemzeti Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében a Szolgáltató Pont viseli. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megbízási szerződést köt.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2018. augusztus 1. 9:00 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál „Együttműködések” menüpontjából elérhető Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek