eTwinning nagykövetek: az eTwinning iránti szenvedély megosztása másokkal
2013/07/10 14:38
2058 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Kik is pontosan az eTwinning nagykövetek?

Egyszerűen fogalmazva ők azok, akik megosztják másokkal az eTwinning iránti szenvedélyüket – tájékoztatják az érdeklődőket az eTwinning előnyeiről, és arra ösztönöznek másokat, hogy csatlakozzanak a több mint 200 000 fős tagságú eTwinning közösséghez.

Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját, előadásokat tartanak, igyekeznek minél több magyarországi pedagógussal megismertetni az eTwinningben rejlő lehetőségeket.

A nagykövetek olyan gyakorló pedagógusok, akik tapasztaltak projektek megvalósításában, nemzetközi intézményi együttműködések koordinálásában. Mindezt a tapasztalatot, valamint a programmal kapcsolatos információkat osztják meg régiójukban.

nagykovetek-520

Az e-mailes és telefonos megkeresésen túl, személyes konzultációra is van lehetőség, illetve örömmel látogatnak el egy-egy intézménybe, ahol akár az egész tantestületnek tájékoztatót tartanak, emellett konkrét problémákban tudnak segíteni, például hogy, hogyan kell a portálra regisztrálni, projektet indítani, különféle eszközökkel, módszerekkel ismertetik meg a pedagógusokat, melyek mind-mind a sikeres projekt megvalósításához járulnak hozzá.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek