eTwinning nyári tábor
2018/06/07 13:59
2997 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Nemzeti Szolgáltató Pont 2018. július 9-12. között, 4 napos eTwinning tábort szervez kezdő eTwinningezőknek.

etw-tabor

A tábor ideje alatt 30 órás akkreditált továbbképzés keretében lehet megismerkedni az eTwinning programmal és annak lehetőségeivel, valamint a digitális kompetencia fejlesztéséhez használható számtalan online eszközzel, alkalmazással.

(Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében; Alapítási engedély száma: 575/108/2017; tartalmában azonos a Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében című régebbi továbbképzésünkkel)

A jelentkezés feltételei

A táborba olyan pedagógusok jelentkezését várjuk,

  • akik a fenti továbbképzés(ek) tanúsítványával még nem rendelkeznek,
  • szívesen indítanának más intézményekkel együttműködésben szabadon választott témájú, oktatási projekteket
  • alapszintű számítógépfelhasználói ismeretekkel (prezentáció készítése, böngésző használata, szövegszerkesztő használata) és saját gmail.com e-mail címmel rendelkeznek.

A tábor ideje alatt a résztvevők a továbbképzés tananyagán túl, segítséget, ötleteket kapnak a saját projektötletük kidolgozásához és megvalósításához, konzultálhatnak a Nemzeti Szolgáltató Pont munkatársaival, valamint az eTwinning nagykövetekkel. Emellett természetesen pihenésre is jut majd idő.

A jelentkezés módja

Pályázni a projektötlet és egy önéletrajz elküldésével az etwinning@oh.gov.hu e-mail címen keresztül lehet. A beküldött ötleteket folyamatosan értékeljük, annak elfogadásáról a pályázónak visszajelzünk és ezután a képzésre elektronikusan a Képzésszervező felületén kell majd jelentkeznie.

Jelentkezési határidő: 2018. június 18. éjfél

A képzés, szállás, étkezés költségeit a résztvevők számára az eTwinning projekt biztosítja.

A továbbképzés helyszíne a Bánki tó lesz, így Budapest és a képzés helyszíne között az első és az utolsó napon is transzfert biztosítunk. (a helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk)

Várunk mindenkit szeretettel!

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek