eTwinning Szeminárium Budapesten
2018/08/14 17:18
4044 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Budapesten 2018. szeptember 27-29. között, melynek központi témája a „Projektkészítés, jó gyakorlatok és együttműködés az eTwinningben” lesz.

etwszem

A találkozóra olyan 10-16 éves korosztályú diákokkal foglalkozó magyarországi köznevelési intézményben tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek többek között ciprusi, lett, angliai, szlovák és portugál kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos, a digitális kompetencia fejlesztéséhez kapcsolódó eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

A részvétel – szállás (egyágyas elhelyezés), étkezés és a programok költségeit a Szolgáltató Pont állja (kivéve a lakóhely és a rendezvény helyszíne közti utazás).

A találkozóra olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón. A jelentkezők számától függően egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid, angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2018. augusztus 26-án, éjfélig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portálon a Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek