eTwinning Szeminárium Lettországban
2018/08/06 08:00
2529 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Lettországi Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Rigában 2018. október 18-21. között. A szeminárium témája az „Érvelés, kritikus gondolkodás és vitázás használata eTwinning projektekben”.

riga

A találkozóra olyan 12-18 éves korosztályú diákokkal foglalkozó pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek többek között lett, ukrán, litván és portugál kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos IKT eszközöket próbálhatnak ki, és leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra elsősorban olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik:

  • az elmúlt három évben nem vettek részt hasonló találkozón vagy
  • teljesen kezdők az eTwinningben és nem indítottak még eTwinning projektet

Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid, angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2018. augusztus 27., 9 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál nyújt segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek