eTwinninges Karácsonyi Kincsek
2012/12/12 18:22
3630 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A karácsony nem múlhat el eTwinning, főleg karácsonyi alkalmazások, interaktív feladatok nélkül! Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja sok szeretettel ajánlja az eTwinning Nagykövet, Skultéty Zoltánné összeállítását, mely reméljük, hogy sokaknak segíti és színesíti majd munkáját.

karacsonyi_kincsek_520

Biztosan nem vagyok egyedül, amikor karácsony táján azt érzem, hogy a napok állhatnának huszonnégy óránál többől is! Talán ez az összeállítás megkönnyítheti a készülődést.

karacsonyi_kincsek_1 Készítettem a karácsonnyal kapcsolatos szókincs rögzítéséhez egy szókészletet a quizlet.com oldalon. A szavakat meg lehet hallgatni, az elsajátításukat 5 különböző játékos alkalmazás segíti. Interaktív táblán is használható. Itt érhető el.

karacsonyi_kincsek_22 Karácsonnyal kapcsolatos szójátékok, keresztrejtvények, kvíz, hallgatás utáni szövegértéses gyakorlat és ehhez feladatok mind-mind elérhetőek innen.

karacsonyi_kincsek_3 Kinyomtatható és online megoldható feladatok.

karacsonyi_kincsek_4 A British Council oldalán is lehet keresni az idegen nyelven még nem olvasó kicsiknek játékokat, a nagyobbak pedig levelet is írhatnak a Mikulásnak, fejtörőkön gondolkodhatnak. Több feladatot ki is lehet nyomtatni.

Végül 140 gyerekeknek szóló karácsonyi dal, dalszöveggel és zenével vagy videóval.

Jó böngészést és áldott ünnepeket kívánunk!

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek