Magyar nyelven szeretne projektet indítani? Találja meg projektpartnerét a budapesti szakmai továbbképző és partnerkereső találkozón!
2014/09/16 08:00
2082 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltatópontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez 2014. október 3. és 5. között Budapesten.

meeting

A találkozóra olyan 7 – 14 éves korosztályt tanító, kezdő vagy középhaladó eTwinninges pedagógusok jelentkezését várjuk, akik magyar nyelven szeretnének projektet indítani.

A háromnapos találkozó kiemelt témája az online kollaboráció, a digitális kompetencia fejlesztése és jógyakorlatok bemutatása.

A résztvevők gyakorlati útmutatást kapnak projektek tervezéséhez és indításához. A találkozó magyar nyelven zajlik majd.

Résztvevő országok: Bulgária, Románia, Szlovákia, Magyarország.

A találkozón való részvételt és annak költségeit (szállás, ellátás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

Jelentkezni magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal és rövid, magyar nyelvű konkrét projektötlettel* (maximum fél oldal) lehet az etwinning@educatio.hu címen 2014. szeptember 25-én 12:00-ig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál „Együttműködések” menüpontjából elérhető Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek