Jelölje projektjét Minősített eTwinning Projekt címre!
2013/07/25 15:59
2398 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Idén szeptember 13-ig várjuk mindazok pályázatát a Nemzeti Minősített eTwinning Projekt címre, akik részt szeretnének venni az Éves Nemzeti eTwinning Versenyen, illetve a későbbiekben szeretnék projektjüket megmérettetni az Éves Nemzetközi eTwinning Versenyen is.

A Nemzeti Minősített eTwinning Projekt címet (NQL) azok a projektek nyerhetik el, amelyekben pedagógiailag értékes munka folyik, a diákok aktívan részt vesznek a feladatokban, illetve kiemelt hangsúlyt kapnak az IKT eszközök, azaz alkalmazásuk a projektmunka szerves része, így a diákok digitális készségeinek fejlesztését segítik. A címet a Magyarországi Szolgáltatópont szakértői ítélik oda, pályázni a Személyes munkafelületen (Desktop) a Projektek pont alatt elérhető online jelentkezési lappal lehet.

etwi-projekt-520

Azok a projektek, amelyek szeptember 13-ig pályáznak és elnyerik a hazai minősítést – illetve még legalább egy projektpartner elnyeri a saját nemzeti minősítését – bekerülhetnek az Európai Minősített eTwinning Projekt cím (EQL) várományosai közé. A címre érdemes projekteket a Központi Szolgáltatópont szakértői választják ki a legjobbnak ítélt nemzeti minősítést elnyert projektek közül. Az európai minősítésre tehát nem kell külön pályázatot beadni.

Az Európai Minősített eTwinning Projekt címet elnyert projektek listáját október 22-én teszik majd közzé a központi eTwinning Portálon, illetve a díjazott magyar projektekről mi is beszámolunk majd. Az elismerésről a projektek oklevelet kapnak, valamint saját eTwinninges felületeiken megjelenik a minősítés logója.

Az Európai Minősített eTwinning Projekt címet elnyerő projektek indulhatnak majd az Éves Nemzetközi eTwinning Versenyen is.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek