Nemzetközi eTwinning találkozók: már várjuk a jelentkezőket az októberi stockholmi PDW-re
2013/09/03 13:05
7132 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Svéd és Német Szolgáltatópontjai partnerkereső találkozót és szakmai továbbképzést szerveznek 2013. október 10. és 12. között Stockholmban.

stockholm-520

A találkozóra olyan 13-19 éves korosztályt tanító pedagógusok jelentkezését várjuk elsősorban, akiknek angol nyelvtudása (társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való részvételt és az eTwinning program megismerését. A találkozó kiemelt témája az Európai Polgárok Éve lesz.

A találkozón való részvételt és költségeit (szállás, ellátás, utazás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

A találkozóra kezdő és az eTwinning programban már jártas kollégákat is sok szeretettel várunk.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid projektötlettel (maximum fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2013. szeptember 10-én 12 óráig.

Kérjük a pályázat leadásánál a levél tárgymezőjébe írják be: jelentkezés a stockholmi találkozóra.

Az ősz folyamán számos találkozót szerveznek az eTwinning Nemzeti Szolgáltatópontjai Európa szerte, melyekre folyamatosan hirdetjük meg a helyeket és várjuk a jelentkezéseket szeptemberben és októberben.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek