Diákhitel Képző 2014 – festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázat
2014/10/28 08:00
1048 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatot hirdet a magyarországi közép- és felsőfokú oktatási intézmények hallgatói számára. A Diákhitel Központ több mint tíz éve áll a hallgatók mellett egyetemi éveik alatt azzal a céllal, hogy képzett diplomásként sikeres életpályát fussanak be. E szerepvállalásból adódóan fontos számára, hogy megismerje első számú partnereit: a diákokat. Éppen ezért a Diákhitel Központ ismét meghirdeti a Képzőt, a közép- és felsőoktatásban hallgató fiataloknak szóló képzőművészeti pályázatát.

kepzo

Pályázni lehet minden festészeti, grafikai vagy fotóművészeti alkotással, ami művészi eszközökkel arra keresi a választ, hogy mit hozunk magunkkal a családunkból, hogyan van jelen a jövőnkben a múltunk.

A pályázat témája: “Családi örökség” -, azaz mit hozunk magunkkal a családunkból, hogyan van jelen a jövőnkben a múltunk?

A válogatás módja
A beküldött pályaművekből szakmai előzsűrizést követően a pályázat fővédnöke válogatja ki a díjnyertes, illetve a kiállításra kerülőalkotásokat.

A pályaművek beadási határideje: 2014. október 19. éjfél

Pályázati feltételek

  • A pályázaton indulhat mindenki, aki magyarországi középfokú vagy felsőoktatási intézmény tanulói/hallgatói jogviszonnyal (érvényes diákigazolvánnyal) rendelkezőhallgatója.
  • A pályázat egy kategóriában kezeli a festészeti (olaj, tempera, gouache, akril stb. technikákkal készített alkotások), a grafikai (sokszorosított vagy egyedi grafika,ide értve a számítógépes alapú képzőművészeti technikák) és a fotóművészeti(analóg vagy digitális) technikával készült műalkotásokat.
  • Egy pályázó maximum három pályaművel pályázhat. A pályázatban sorozattal nem lehet pályázni. A pályázatra kizárólag 2 évnél nem korábban készült és más, a Diákhitel Központ Zrt. által hirdetett pályázaton még nem indult műalkotásokkal lehet pályázni.
  • A pályázatban méretbeli megkötés nincs, de kizárólag a fenti műfajokban fogadunk el pályamunkákat.

További részletek, és letölthető dokumentumok.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen