Felhívás – „a zene másképp” – rendhagyó énekóra
2018/01/16 18:46
2097 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Kódex Kulturális Központ egy különleges programsorozatot szervez, "a zene másképp" néven. Egy rendhagyó közös énekóra keretén belül nyereményekért játszhatnak a gyerekek.  A budapesti helyszínre már lehet jelentkezni, 2018. január 22-ig.

zenemaskepp

A program egy játékos zenei show-műsor, melyet 2018. január 29-én hétfőn 15 órakor tartanak a Kódex Kulturális Központ (1081 Budapest, József Krt. 63.) felújított színháztermében, felső tagozatos gyerekeknek.

Az előadáson híres, klasszikus zenei részletek hangzanak fel élőben egy zongora és egy hegedű segítségével. Az élményt egy látványos akusztikus kísérőfilm és fények teszik még élményszerűbbé.

A programra jelentkezőknek előzetesen megküldik a műsorban elhangzó művek listáját, kártyaszerűen is, (egy A4-es oldalon két kártya van, igény szerinti példányszámban kinyomtatható), amelyet a helyszínen, a nyereményjátékon való részvételre lehet felhasználni.

A gyerekeknek a műsor folyamán  kell beszámozniuk a zeneműveket az elhangzásuk sorrendjében.

Az első öt, legtöbb helyes sorrendet eltaláló gyerek, díjazásban részesül.

A műsor időtartama 60 perc. A 2018. január 29-i előadásra a jelentkezés (regisztráció) sorrendjében, az első öt osztályt tudják fogadni. Azoknak a regisztráló iskoláknak, akiknek erre az előadásra nem tudnak helyet biztosítani, értesítést küldenek a következő időpontról.

Jelentkezési határidő: 2018. január 22.

Elérhetőség: Kódex Kulturális Központ / Török Zsófia: torok.zsofia@kello.hu; 06-30-259-7840

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen