Ingyenes nemzetközi webinárium a nyelvi készségek fejlesztéséről nemcsak nyelvtanároknak!
2015/05/08 08:00
2211 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Scientix, a természettudományos oktatás európai közössége minden hónapban szervez ingyenes nemzetközi webináriumokat. A következő webinárium témája a nyelvi készségek fejlesztése a természettudományos és műszaki tantárgyak oktatása során. A webinárium időpontja 2015. május 19., 17.30. A részvétel ingyenes, a webinárium munkanyelve az angol.

webinarium

A webinárium résztvevői megismerkedhetnek a közösségi média használatával kapcsolatos tapasztalatokkal, jó gyakorlatokkal a természettudományos oktatás során, illetve néhány ingyenes online alkalmazással, amelyekkel a kutatást és a felfedező tanulást támogathatják, emellett a szerzői és személyes életünkhöz fűződő jogokról, internetbiztonságról is hallhatnak.

A webinárium bárki számára nyitott, legyen akár nyelvtanár vagy természettudományos és műszaki tárgyakat, vagy matematikát tanító pedagógus. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  A regisztráció ahhoz szükséges, hogy a regisztráció során megadott email címre eljuttathassák Önnek a webináriumszoba elérhetőségét.

Regisztráció, részletes információ erre a linkre kattintva érhető el.

Ez a webinárium a 2015-ben zajló webinárium-sorozat része. A webinárium később is elérhető lesz a Scientix Observatory-ban, illetve hozzáférhető lesz a Scientix portálon a Tananyagok (Resources) menüpont alatt keresve. A webinárium-sorozat következő állomásairól a linkre kattintva tájékozódhat.

Ha kérdése van a rendezvénnyel kapcsolatban, illetve a Scientix projekt bármely hazai eseményével kapcsolatban, lépjen kapcsolatba a hazai kontaktponttal, az Educatio Nonprofit Kft. Digitális Pedagógiai Osztályával a scientix@educatio.hu email címen!

Szeretne ingyenes magyar nyelvű Scientix hírlevelet kapni? Iratkozzon fel a szolgáltatásra a linkre kattintva!

Rendelkezik megvalósult vagy folyamatban lévő természettudományos, műszaki vagy matematikai projekttel (pedagógiai projekt, helyi vagy akár országos rendezvény)? Szeretné, hogy élményeit, tapasztalatait, tananyagait egy tágabb európai közösség, több tízezer európai pedagógus is megismerje? Ossza meg velünk projektötletét és tapasztalatait a scientix@educatio.hu email címen!

webinarium2

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen