Lányok Napja 2024 – Az lehetsz, ami csak lenni szeretnél
2024/04/04 18:09
389 megtekintés

Egyetlen beszélgetés is életbevágó lehet egy pályaválasztás előtt álló, bizonytalan fiatal számára. Ezért a Nők a Tudományban Egyesület idén 13. alkalommal rendezi meg a Lányok Napja rendezvényt.

ajovomakezdodik

A Lányok Napja a legnagyobb, lányok számára rendezett STEM pályaorientációs nap Magyarországon. Az elmúlt évek során 300 általános és középiskolából több mint 15 000 12-19 éves fiatal lányt inspiráltak a kifejezetten nekik szervezett programokon. Idén április 25. lesz az a nap, amikor országszerte szélesre tárulnak a legjobb egyetemek, kutatóintézetek, gyárak és technológiai cégek irodáinak kapui.

A részvétel regisztrációhoz kötött, a lányok a programok végén tanúsítványt kapnak a részvételről.

További részletek az alábbi linken érhetők el: Lányok Napja - Az lehetsz, ami csak lenni szeretnél! (lanyoknapja.hu)

Ha esetleg áprilisban lemaradna a programról, ne szomorkodjon, mert 2024-ben kétszer is megrendezik a Lányok Napját!

2024 októberében újabb Lányok Napja Fesztivált szerveznek inspiráló előadókkal, véleményvezérekkel és magával ragadó workshopokkal, hogy motivációt és betekintést nyújtsanak a lányok számára a STEM pályákba.

“A Lányok Napja nem nyitott ajtókat zár be a fiúk előtt, hanem a lányok előtt csukott ajtókat nyitja ki, így a változásnak mindenki részesévé válik.” - Polgár Judit sakkolimpiai bajnok, a Lányok Napja fővédnöke.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen