Látványos tudományos versenyek diákoknak a győri Mobilisben
2014/10/23 23:38
1298 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Október 31-ig lehet jelentkezni a győri tudományos interaktív kiállítási központként  is ismert Mobilis-be 7-11. évfolyamos diákoknak arra a csapatversenyre, aminek alaptémája: Automaták, robotok, kiborgok, drónok.

drone

Versenyek a Mobilisben

ATTRACTIVE SCIENCE

A két fordulóból álló csapatverseny a "Fenntartható közlekedés" témáját öleli fel, amelyre 7-11. évfolyamos diákok jelentkezését várjuk! A verseny alaptémája:„Automaták, robotok, kiborgok, drónok”.

Az első forduló 2014. novemberében, a második forduló 2014. decemberében kerül megrendezésre. Csapatok létszáma: 3 fő Jelentkezési határidő: 2014. október 31.

II. KÍSÉRLETBAZÁR

Tudományos most mutasd meg a Mobilisben! 2015. április 17-én kerül megrendezésre a II. Kísérletbazár, tudományos ötletbörze a Mobilis Kiállítási Központ szerevezésében. Az ország minden pontjáról várjuk középiskolás csapatok jelentkezését.

JÁRMŰIPARI DESIGN HÉTVÉGE

Középiskolás diákok számára rendezett unikális, ismeretterjesztő, innovatív, hiánypótló mintakurzus. A fiatalok aktív résztvevőként ismerhetik meg a járműdesign szakmával és szakembereivel, cégeivel.

A versenyekről bővebben.

Forrás.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen