Ossza meg integrált tanítási gyakorlatát és mutassa meg a STE(A)M IT 2021 versenyeken keresztül!
2021/03/26 18:38
929 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Ossza meg integrált tanítási gyakorlatát és mutassa meg a STE(A)M IT 2021 versenyeken keresztül, hogyan illeszti be Ön a STEM karrier témákat a mindennapi tanításba!

integralt

Csatlakozzon az általános és középiskolai integrált tanítási gyakorlatok versenyéhez az „STE(A)M IT Competitions 2021” -hez!

A  STEM Discovery Campaign 2021 keretében, a STE(A)M IT projekttel együttműködésben, a 4-12 év közötti diákokat oktató általános iskolai tanároknak és a 13 – 18 év közötti diákokat oktató középiskolai tanároknak meghirdetett versenyek célja az,  hogy segítsék az integrált oktatás fejlesztését a gyakorlatban.

A két verseny mindegyike három szakaszra oszlik:

  • Az 1. szakaszban a tanároknak, egy a STE(A)M IT sablon használatával készült új, integrált STEM tanítással kapcsolatos tanulási forgatókönyvet kell benyújtaniuk, melyet még nem próbáltak ki tanulóikkal.
  • A 2. szakaszban a tanároknak, egy a STE(A)M IT sablon használatával készült új, integrált STEM tanítással kapcsolatos tanulási forgatókönyvet kell benyújtaniuk, melyet már kipróbáltak tanulóikkal (ehhez be kell adni magát a tanulási forgatókönyvet és a konkrét megvalósításról szóló részletes leírást is).
  • A 3. szakaszban az a tanárok feladata, hogy próbáljanak ki egyet a 11 STE(A)M IT tanulási forgatókönyv közül és készítsenek annak osztálytermi megvalósításról részletes leírást.

integralt2

Beadási határidő: 2021. április 30. 23:59.

További információk: itt.

Használja ki az integrált oktatás előnyeit, és hívjon meg szakembereket a/z (virtuális) osztálytermébe a STEM Professionals Go Back to School versenyfelhívás segítségével!

integralt3

A STEM Alliance és a STE(A)M IT projekt által meghirdetett STEM Professionals Go Back to School verseny célja, hogy ösztönözze a STEM karrier témák integrálását az osztálytermi munkába többek között a Karrier Lapok és a STEM szakemberek osztálytermi (jelenleg többnyire virtuális) látogatása révén.

A verseny két szakaszból áll:

  • 1. szakasz - A résztvevő tanárnak egy STEM szakember részvételével kollaboratív tevekénységet kell szerveznie és létre kell hoznia egy Karrier Lapot (az ehhez szükséges sablon a részvételi feltételeket tartalmazó dokumentumban megtekinthető).
  • 2. szakasz - A résztvevőnek virtuális osztálytermi tevékenységet kell szerveznie, amelyhez felhasználja az olyan STEM Alliance / STE(A)M IT segédanyagokat, mint például az Iránymutatások a STEM munkahelyek osztálytermi bemutatásához (Guidelines on how to present STEM jobs in classrooms).

Beadási határidő: 2021. április 30. 23:59.

További információk: itt.

A versenyek nyertes tanulási forgatókönyvei és megvalósítási leírásai bekerülnek a Scientix adattárába, valamint felkerülnek az STE(A)M IT portálra. Ezen felül a nyertesek meghívást kapnak a STE(A)M IT Karrier Tanácsadói Hálózatba is.

integralt4

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen