PONT Ott Parti
2012/07/24 08:00
1089 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Július 24-én ismét megrendezésre kerül a PONT Ott Parti elnevezésű rendezvény. Mindenkinek, aki felvételizett idén érdemes ellátogatnia a Margitszigeti Atlétikai Centrumba, ahol a korábbi évekhez hasonlóan koncertek, érdekes beszélgetések és játékos programok mellett este nyolc után kivetítőkön tesszük majd közzé a felvételi ponthatárokat.

Programok A Nagyszínpadon Odett, a The Immigrants, Lotfi Begi & Walkó Csaba (Compact Disco special DJ set) valamint a30Y zenél, a ponthatárok kihirdetését pedig egy jelképes gombnyomás indítja majd el.  

Felkészülés a hallgatói létre A PONT Ott Parti szakmai programjának középpontjában a leendő hallgatók állnak. A „Töltsd hasznosan és tudatosan a hallgatói éveidet!" mottó keretében két helyszínen kerekasztal-beszélgetések kerülnek megrendezésre. Itt gyakorlati információkkal, hasznos tanácsokkal szolgálnak a felsőoktatásba felvételt nyert jelentkezőknek arról, mit tehetnek már a tanulmányaik megkezdésekor azért, hogy később a megfelelő szakmai tapasztalattal lépjenek ki a munkaerőpiacra. A beszélgetés szervezői többek között a Tempus Közalapítvány, a Magyar Ösztöndíj Bizottság, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, az NCSSZI-Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája.  

Sporttal a stressz ellen

A látogatók a rendezvény területén található különböző helyszíneken ringbe szállhatnak a POP Futsal EB, vagy a POP Streetball kupákért, illetve kipróbálhatják magukat a tévéből is ismert egy perces vetélkedőkben. Az aktív sport után, pedig felfrissíthetik frizurájukat és sminküket a Felvi Trend szakembereinek segítségével.

A POP Futsal EB-re  ide kattintva lehet regisztrálni, a POP Streetball kupáért pedig  ide kattintva. (Mindkét eseményre 4 fős csapatok jelentkezhetnek.)

Mindezek mellett pedig különböző felsőoktatási intézmények, valamint civil szervezetek és cégek bemutatkozásával, illetve a felvételi jelentkezést érintő tájékoztatással várják a rendezvényre kilátogató fiatalokat.

További információk és a részletes program  ide kattintva érhető el. Vidéki helyszínek:  Pécs,  Szeged,  Szolnok. Forrás: Felvi.hu Te ott leszel? Melyik egyetemre/főiskolára felvételizel? Válaszolj kommentben!

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen