SMART webinárium-sorozat tanároknak
2014/08/26 14:23
1447 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A SMART tanári webinárium-sorozatot hirdet pedagógusoknak. A szeptembertől egészen decemberig tartó webináriumokon gyakorló tanárok mutatják be a SMART és egyéb IKT eszközök használatát az érdeklődő pedagógusoknak.

smart A résztvevők megismerkedhetnek a különböző trendekkel az oktatásban, tippeket és trükköket kaphatnak az oktatással kapcsolatban, és fokozhatják az interaktivitást és együttműködést a tanteremben.

A webináriumi sorozat szeptemberben olyan érdekes témákat vonultat fel, mint a matematikai IKT eszközök és a GeoGebra, widgetek használata az angol órán vagy a SMART Notebook 14-gyel kapcsolatos új elemek és jó gyakorlatok.

Az októberi kínálat sem kevésbé érdekes. Megismerhetik többek között a SMART amp és az XC Collaboration használatát, novemberben pedig a Paint Brush és a 3D-eszközöket a SMART Notebook 14-hez kapcsolódva. Decemberben középpontba kerül a BYOD (Bring Your Own Device) és nyelvtanulás a SMART Notebook segítségével.

Ne hagyja ki a lehetőséget, regisztráljon most ingyenesen itt! A webinárium kiválasztása után kattintson a foglalkozás címére, és regisztráljon a megjelenő felületen!

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen