Sulinetwork Ped@Go - ebiztonságos kalandozás
2015/05/20 08:00
4872 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. meghirdeti pedagógus közösségeknek szóló szakmai versenyét, amelynek központi témája a biztonságos internethasználat az iskolában.

ped@go-wide

A Sulinetwork Ped@Go verseny feladatai az eBiztonsághoz kapcsolódó kérdésekre, fontos témákra épülnek, ugyanakkor a mozgás és sportolás is szerepet kap. A verseny egyik üzenete, hogy mind az interneten, mind a valóságban keressünk élményeket, kalandokat, és közben ügyeljünk a biztonságra.

Jelentkezés

A versenyen gyakorló pedagógusok 3 fős csoportjai indulhatnak. Előnyös, de nem szükséges, hogy a tagok ugyanabból az intézményből legyenek. A csapatoknak nevet kell választaniuk a jelentkezéskor, illetve mindhárom tagnak regisztrálni kell a Sulinet portálon, valamint be kell lépniük a Sulinetwork nevű csoportba.

Regisztrációs űrlap elérhető ide kattintva.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2015. május 31. 23 óra 45 perc

Online fordulók

A verseny első szakaszában a csapatok 3 online fordulón vesznek részt, amely azt jelenti, hogy a verseny központi felületén megjelenő feladatokat kell megoldani, végrehajtani és az eredményt feltölteni. Az online fordulók alatt a csapatok pontokat szereznek.

Döntő

Az online fordulók alatt gyűjtött pontszámok alapján a legjobb 20 pedagóguscsapat részt vehet a Sulinetwork Ped@Go verseny döntőjén egy természeti adottságokban gazdag dunántúli településen. A döntőben elméleti és gyakorlati jellegű feladatokkal találkozhatnak a versenyzők, szerepet kapnak a mobiltechnológiai alkalmazások, a geolokációs játékok éppúgy, mint a sport és a testmozgás.

A döntőn a szállás és étkezés, valamint a programok költségeit a szervezők állják. Az oda- és visszautazás költségeit a versenyzőknek kell vállalniuk.

A döntő időpontja: 2015. július 6-8.

Az első forduló feladatait június elsején hirdetjük meg.

Díjak

A döntő minden résztvevője emlékpólót kap ajándékba. A legjobb három csapat tagjai értékes táblagépekkel, okostelefonokkal és kamerákkal lehetnek gazdagabbak.

A program változtatásának jogát a szervezők fenntartják.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen