Sulinetwork-díj 2013
2013/11/28 08:00
3821 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2012-ben alapította meg a Sulinetwork-díjat, amellyel évről évre szakmai elismerésben részesíti azon pedagógusokat és oktatási szakembereket, akik kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak a digitális írástudás fejlesztésének pedagógiai-módszertani támogatásához, valamint az info-kommunikációs technológia újszerű oktatási alkalmazásainak elterjesztéséhez.

A Sulinetwork-díj elismerésben minden évben legfeljebb három pedagógus részesül. A szakmai kitüntetés mellett a díjazottak egy-egy Szanyi Borbála által készített kisplasztikát, valamint értékes jutalmat kapnak, amelyet minden évben a díj kiemelt szakmai támogatói ajánlanak fel.

A Sulinetwork-díj kiosztása a rendszeres időközönként megrendezésre kerülő Sulinetwork konferencián, ünnepélyes keretek között történik. A 2013-as év Sulinetwork-díjainak átadására a Sulinetwork 2014 konferencián kerül sor.

A díjazottak köre

A Sulinetwork-díj elismerésben részesülhet minden magyar állampolgárságú pedagógus végzettségű szakember, aki teljesíti a mindenkori díjszabályzatban és az adott évi kiírásban szereplő feltételeket, illetve nem rokona a jelölteket értékelő zsűrinek, és nem áll közvetlen szakmai kapcsolatban az adott évben felkért zsűritagokkal.

sulinetnetwork-dij2

A Sulinetwork-díjat évente legfeljebb három fő nyerheti el egy független szakmai bizottság döntése alapján. A díjazottak közül legalább ketten a köznevelésben gyakorló pedagógusok, és egyikük lehet olyan szakember, aki pedagógus végzettségű ugyan, de szakmai tevékenységét az oktatás más területein fejti ki a köznevelés javára. A szakmai zsűri dönthet úgy is, hogy háromnál kevesebb jelöltnek ítéli oda a díjat, ha ez indokolt.

Jelölés

A Sulinetwork-díjra jelölni csak elektronikusan beküldött dokumentumok formájában lehet pedagógus kollégákat, elismert szaktekintélyeket, egykori vagy jelenlegi tanárokat. A kitüntetésre minden Magyarországon dolgozó, az IKT innovatív alkalmazásai és a digitális írástudáshoz kapcsolódó jó gyakorlatok terjesztése terén kiemelkedő eredményeket elért pedagógus, oktatási szakember jelölhető.

A jelölésnek tartalmaznia kell a jelölt szakmai bemutatását és munkásságának ismertetését hivatkozásokkal.

A jelölés két lépésben történik:

  1. a jelölés elektronikus regisztrációja a jelölt és a jelölő személy legfontosabb adatainak megadásával a http://bit.ly/1dkfDM9 címen
  2. a jelölt szakmai életútját és munkásságát bemutató, az 5000 karakter terjedelmet nem meghaladó elektronikus dokumentum, ajánlás elküldése az elearning@educatio.hu címre

A 2013-as jelölés határideje 2014. január 18.

A Sulinetwork-díj átadására, a Sulinetwork 2014 Konferencia Díjátadó Gálaestje keretében kerül sor.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen