TIOP-1.1.1 Roadshow Székesfehérvárott!
2015/04/02 19:00
1907 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., a TIOP-1.1.1-12/1 kiemelt projekt szakmai megvalósítója országjáró előadássorozatának következő állomása Székesfehérvár.

hmk

Több mint 1800 feladatellátási hely juthatott korszerű informatikai eszközökhöz egy uniós projektnek köszönhetően a köznevelésben. Mivel egyre erőteljesebb elvárás napjainkban, hogy a pedagógusok mindennapi gyakorlatuk során fejlesszék a tanulók digitális írástudását is, a projektet lebonyolító Educatio NKft. egy országos roadshow keretében segít, hogy a résztvevők módszertani eszköztárukat bővítve olyan IKT eszközöket és alkalmazásokat ismerjenek meg, amelyek közvetlenül hasznosíthatók a szaktárgyi oktatásban.

A TIOP-1.1.1/12 Roadshow célja, hogy információkkal szolgáljon a TIOP-1.1.1-12/1 "Intézményi informatikai infrastruktúra fejlesztése a közoktatásban" kiemelt projekt keretében elnyert hardver eszközök üzemeltetésével és használatával kapcsolatban. Az eseményt elsősorban azoknak a pedagógusoknak, intézményvezetőknek ajánljuk, akiknek az intézményei eszközökhöz jutottak, érintettek a kiemelt projektben. A roadshow során a tájékoztató előadásából az érintett intézmények értesülhetnek a kiemelt projekten belüli intézményi szintű feladatokról: indikátorokról, jelentésekről és az eszközök használatával kapcsolatos kötelező tevékenységekről.

A roadshow időpontja: 2015. április 17.

Helyszíne: Székesfehérvár, Hotel Magyar Király

Program

9:30 - 10:00Regisztráció
10.00 - 12.00Tájékoztató a TIOP-1.1.1/12 kiemelt projektben érintett intézmények számára (Educatio Nonprofit Kft.)

A TIOP-1.1.1/12 Roadshow-n a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Online regisztráció az alábbi linken.

A TIOP-1.1.1-12 Roadshow rendezvényt az IKT innovatív alkalmazásait felvonultató Sulinetwork 2015 Konferencia követi. A Sulinetwork Konferencia célja, hogy találkozhassanak az IKT oktatási célú alkalmazása iránt érdeklődő pedagógusok, szakértők, döntéshozók. A pénteki délutáni plenáris előadásokat követően szombaton és vasárnap a munka érdekes, az IKT eszközök és alkalmazások széles körű alkalmazásával kapcsolatos műhelymunkák keretében folyik. A szállás és az étkezés költségét a konferenciát szervező Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. és a TÁMOP-3.1.1-11/1 kiemelt projekt fedezi.

A Sulinetwork Konferenciáról itt olvasható bővebben »

Kép forrása.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen