Ünnepelje együtt a CodeWeek 10. születésnapját sokezer lelkes önkéntessel!
2022/10/05 22:30
5126 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A programozás segít megérteni a mindennapokban használt technológiák működését, fejleszti a problémamegoldást, az együttműködést és az elemző készséget, így könnyebb megvalósítani ötleteinket, innovációinkat. Az európai programozási hét #CodeWeek egy alulról szerveződő kezdeményezés, amelynek célja a programozás és a digitális jártasság szórakoztató módon történő bemutatása.

cw

Vegyen Ön is részt az eseményekben! Szervezzen programozással kapcsolatos tanórát vagy tanórán kívüli eseményeket! Tűzze ki a térképre! De csatlakozhat egy már meglévő eseményhez is! Vágjon bele bátran!

cw2

A CodeWeek események térképe

Válasszon egy témát és egy célközönséget, majd adja hozzá tevékenységét a térképhez, vagy pedig keressen rá eseményekre a közelben. A hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatok építésében segít, ha országon belül vagy határokon átívelő együttműködést alakít ki más iskolákkal és csatlakozik a Code Week 4 All kihíváshoz.

Ha nincs ötlete, tekintse meg az útmutatót és töltse le a szervezőknek szóló eszköztárakat, majd mesélje el kollégáinak is!

A CodeWeek eddigi eredményei számokban:

cw3

Az események megszervezéséhez útmutatást és személyre szabott óravázlatokat talál az oktatási segédanyagok és tudásmorzsák oldalon. További inspirációért csatlakozzon az Európai programozási hét tanároknak szánt Facebook-csoportjához!

Tudjon meg többet az Ön helyi közösségéről saját országában.

cw4

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen