Közoktatási Rendszergazda Egylet
Dringó Béla
2004/01/06 21:49
1533 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
A Közoktatási Rendszergazda Egylet (rövidített nevén 1LET) a közoktatásban rendszergazdai feladatokat ellátók szakmai és érdekképviseleti szervezete.

A Közoktatási Rendszergazda Egylet (rövidített nevén 1LET) a közoktatásban rendszergazdai feladatokat ellátók szakmai és érdekképviseleti szervezete. Az 1LET legfontosabb célja, hogy ismertesse és elismertesse a társadalommal és az érintett döntéshozókkal (fenntartók, iskolavezetők) az iskolai rendszergazda feladatának fontosságát az iskolarendszer működtetésében és a pedagógiai feladatok megvalósításában.

Közre szeretnénk működni a számítástechnikai kultúra és az elektronikus kommunikáció fejlesztésében, az Internet (benne a Sulinet hálózat) biztonságos működésének biztosításában. Tájékoztató és segítségnyújtó tevékenységünkkel szeretnénk támogatást adni az elmaradott térségekben, kistelepüléseken, forráshiányos intézményekben dolgozó kollégáinknak ahhoz, hogy egy jól működő iskolai informatikai rendszerrel segíthessék az ott tanuló diákok esélyegyenlőségét a korszerű ismeretek elsajátításában.

Terjék Balázs elnök

Csatlakozz hozzánk!

Ajánljuk

European Schoolnet Academy Ingyenes online tanfolyamok tanároknak
School Education Gateway Ingyenes tanfolyamok és sok más tanárok számára
ENABLE program Program iskoláknak a bullying ellen
Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten