XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztó – A sport napjai
2016/09/05 11:34
5710 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Élsportról és szabadidősportról, pénteken és szombaton, fiúknak és lányoknak, edzőknek és szülőknek, nem elméletben – gyakorlatban!

Több mint 100 ingyenesen kipróbálható sportág!

Több mint 20 ezer embert mozgat meg a Nagy Budapesti Sportágválasztó hétvégéje!

sportvalaszto

Időpont: 2016. szeptember 16–17. (péntek, szombat) 9–17 óra között

Helyszín: Merkapt Sportközpont (Budapest, X., Maglódi út 12/A)

Szeptemberben a tanévkezdéssel szinte minden családban felmerül a kérdés: milyen sportágat válasszunk a gyereknek? A válaszadáshoz, a sportágválasztáshoz adhat hathatós segítséget a Nagy Sportágválasztó. A rendezvény lényege, hogy a látogatók ne csak nézzék az egyes sportbemutatókat, hanem aktív részesei legyenek maguk is az eseménynek!

A fiataloknak és a szülőknek egyaránt igénye van arra, hogy megkapják a megfelelő információkat az adott sportágról, mielőtt jelentkeznek az első edzésre. A szájhagyomány vagy épp a családi tradíciók, az iskola mellett szükség van szakértők véleményére, márpedig a Sportágválasztón szakemberek ismertetik meg a gyerekekkel a sportágakat.

Szakemberek és élsportolók, olimpiai, világ- és Európa-bajnokok, a magyar sport ikonjai. Ők nemcsak vendégek a Nagy Sportágválasztó állomásain, hanem mentorok, alkalmi segítők, akik aktív részvételükkel vélhetően életre szóló élménnyel gazdagítják a gyerekeket, egyben megadják nekik az impulzust a sport felé fordulásban, és segítenek abban, hogy a választás tudatos és helyes legyen.

A Nagy Sportágválasztón a szövetségeknek és a kluboknak rangot jelent részt venni, imázsépítő esemény, ahol rá lehet bukkanni a jövő nagy bajnokaira is!

A rendezvényen találkozhatsz a riói olimpia hőseivel!

Legyél részese az élménynek, gratulálj a sikerekhez!

Találkozzunk szeptember 16–17-én a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón!

További információ és regisztráció: www.sportagvalaszto.hu

9 és 17 óra között nyitva tartó rendezvény pénteki napja elsősorban az előre bejelentkezett, oktatási intézményekből érkező óvodai, iskolai csoportoknak van fenntartva, szombaton pedig a nagyközönséget a családokat várják a szervezők.