Bevezetés a barkácsolásba
2016/08/30 08:00
3757 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Technika közösségi alkotóműhely workshopot hirdet Bevezetés a barkácsolásba címmel. A Technika Budapest első, egyetemisták, asztalosok, laikusok és gyerekek számára is elérhető nyitott faipari műhelye.

barkacsolas

A Technika műhelyet a HelloWood alkotócsoport és a KözgazdaságiPolitechnikum hívta életre azzal a céllal, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson  arra, hogy megismerkedhessen és elmélyülhessen a faipar és a barkácsolás újra népszerű és izgalmas világában. 

Mit nyújt a Technika?

A Technika biztosítja a teret, infrastruktúrát, a kívánt anyagokat (amennyiben kérik) és a szakértő segítséget, a részvétel díját pedig az itt töltött idővel és a gépek használatával arányosan számítják ki. Lehet 1-1 alkalomra betérni, de megéri csatlakozni a klubba, tagjainknak különböző kedvezményeket biztosítanak. Nyitvatartási időben bárki jöhet egyénileg dolgozni, előzetes bejelentkezés nem szükséges. 

Milyen workshopok vannak?

Bevezető, haladó és tematikus kurzusaikkal szeretnének segítséget nyújtani a műhely vezetői. Ha sosem barkácsoltál még, de szívesen felújítanád önállóan kedvenc bútorod, megmutatják az alapokat. Ha rutinos vagy, de szeretnél komolyabban elmerülni a faipari technológiákban, itt a helyed a Technika haladó és profi kurzusain. Ha pedig szívesebben tanulsz egyénileg mint csoportosan, szívesen egyeztetnek veled egyéni időpontokat is. 

Bevezetés a barkácsolásba

A Bevezetés a barkácsolásba workshopot kéthetente hirdetik meg, az első foglalkozásra szeptember 7-én kerül sor.

Ezen az órán egyszerű gyakorlatokon keresztül tanítják meg Neked hogyan kezdhetsz bele a famegmunkálásba, mire érdemes figyelni, illetve hogyan kell biztonságosan használni a szerszámokat.

A Bevezetés a barkácsolásba óra az első lépés lehet abba az irányba, hogy a barkácsolás a kedvenc hobbiddá vagy akár mindennapi életed részévé váljon!

A bevezető órát azoknak szánják, akik szeretnék kipróbálni magukat egy faműhelyben, de még semmilyen tapasztalatuk nincs ezen a téren. Sosem késő elkezdeni!

További részletek és regisztráció a Technika honlapján.