Készítsetek értékes, személyre szabott ajándékokat karácsonyra!
2016/12/06 09:29
2965 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Gyertek el, éljétek át közösen az alkotás örömét, és készítsetek értékes, személyre szabott ajándékokat! Karácsony előtt két hétvégét szentelünk az alkotásnak és a saját készítésű ajándékok gyártásának. 

mks

Szinte minden létező gépünket bevetjük, így készíthettek egyedi sütiformát vagy pendrive-ot 3D nyomtatóval, saját társasjátékot vagy mintás sodrófát lézervágóval, de építhettek Bauhaus stílusú madáretetőt, alternatív karácsonyfát vagy varrhattok karácsonyi pólót, készíthettek hímzett, ünnepi nyakéket! A végén nemcsak egy közös élménnyel és egy saját készítésű alkotással lehettek gazdagabbak, de új, gyakorlati tudásra is szert tehettek.

A workshopokon egyénileg vagy családi, baráti csapatokban is részt vehettek, és egy jegy áráért gyakran több tárgyat hazavihettek. Alsó korhatár csak a faműhelyben tartott foglalkozásoknál van, azokon a komoly gépek miatt 10 évesnél fiatalabbak nem vehetnek részt. A legtöbb workshopot két időpontban is megtartjuk, hogy könnyebben találjatok számotokra megfelelő alkalmat. A jegyet megvásárolhatjátok online az Eventbrite rendszerén keresztül kártyás fizetéssel vagy Paypallal, de fizethettek egyéni átutalással és a helyszínen készpénzzel is. Előzetes regisztráció minden esetben szükséges.

Aki korán kapcsol, olcsóbban vehet jegyet: korlátozott számban kedvezményes árú early bird jegyek kaphatók.

hello_KUKAC_makerspace.hu

Forrás itt.