Decemberben újabb Terrarisztika Börze
2012/11/09 08:00
1201 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Most decemberben újra megrendezik a Terrarisztika Börzét. December 16-án a hüllőké, a kétéltűeké, az ízeltlábúaké és a kisemlősöké a főszerep.

terrarisztika

A szervezők szeretnék, ha minél több gyerek és család ismerkedhetne meg ezekkel a csodálatos állatokkal, így a börze látogatása hat éves kor alatt ingyenes, a nagycsaládosoknak a belépők díjából 50% kedvezményt biztosítanak.

A gyerekek számára vetélkedő is lesz, mellyel játékosan tanulhatnak az egzotikus állatokról, és értékes könyvnyereményeket is kisorsolnak.

Emellett újra lesz gyereksarok, az Elvesztett Állatok Alapítvány közreműködésével, ahol a kicsik és a nagyobbak is találhatnak maguknak játékos elfoglaltságot.

Újdonságként, fajtiszta tengerimalacokat is kiállítanak, hiszen ezek az állatok is terráriumban laknak, mégis, ritkán láthatóak ezeken a börzéken.

A börze egyben az ország egyik legnagyobb terrarisztikai vására, ahol évente három alkalommal lehetőség nyílik a szakmabeliek összegyűlésére, tapasztalatok kicserélésére, amellett hogy a szaporulatok túladása is megtörténik.

A börzén külön hüllőkkel foglalkozó állatorvosok is a látogatók, hüllőtartók rendelkezésére állnak, tanácsaikkal, szaktudásukkal segítenek.

A börze ideje alatt, a szakmai előadásokon kívül, egy olyan kiállítás is lesz, mely bemutatja, hogy lehet igényesen tartani ezeket az állatokat.

Információk

Időpont: 2012. december 16. (vasárnap) 10:00-17:00
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Belépő: felnőtt: 900 Ft.-, Diák: 600 Ft.-, 6 éves kor alatt ingyenes

Nagycsaládosoknak a belépőjegyek árából 50% engedményt biztosítanak (NOE kártya felmutatása szükséges)

Még több információ

Telefon: +36 30 625-7899
Email: info@terrarisztika.hu
Honlap
Facebook