Terrarisztika Budapest Börze
2012/08/28 08:00
845 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Immáron hatodszor kerül megrendezésre Magyarország egyik legnagyobb és legszínvonalasabb Terrarisztika Börzéje Budapesten. Idén, szeptember 16-án a SYMA-ban ismét a hüllők, kétéltűek és ízeltlábúak lesznek a főszerepben.

A szervezők szeretnék, ha minél több gyerek és család megismerkedhetne ezekkel a csodálatos állatokkal. A börze látogatása 6 éves kor alatt ingyenes, a nagycsaládosok pedig 50%-os kedvezménnyel látogathatják a kiállítást. A gyerekek számára két fajta vetélkedő is lesz, így átékosan tanulhatnak az egzotikus állatokról és nyereményeket is nyerhetnek.

A börze maga az ország egyik legnagyobb terrarisztikai vására, ahol évente három alkalommal nyílik lehetőség rá, hogy a szakmabeliek találkozhassanak, megosszák tapasztalataikat és túladjanak a szaporulatokon. A börzén külön hüllőkkel foglalkozó állatorvosok is a látogatók, hüllőtartók rendelkezésére állnak, tanácsaikkal, szaktudásukkal segítenek.  

A börze ideje alatt, a szakmai előadásokon kívül, egy olyan kiállítás is látogatható majd, mely bemutatja, hogy lehet igényesen, tartani ezeket az állatokat. A kiállítás fajlistája meglepetés lesz, de a szervezők igyekeznek egy olyan kollekciót bemutatni, amely nem a kommersz fajokból áll össze, tehát igazi ritkaságok is helyet kapnak.

Időpont: 2012 szeptember 16. (vasárnap) 10:00-17:00

Helyszín: SYMA Rendezvényközpont 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Belépő: felnőtt: 900 Ft.-, Diák: 600.-, 6 éves kor alatt Ingyenes Nagycsaládosoknak a belépjegyek árából 50% engedményt biztosítanak (NOE kártya felmutatása szükséges)

Még több információ: +36 30 625-7899, info@terrarizstika.hu  Honlap,  facebook