Zöldhulladékgyűjtő zsákok a budapesti MOL kutakon
Érsek Dóra
2008/09/30 12:22
1431 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
Örömmel értesítjük a budapesti lakosokat, hogy 2008. szeptember 15-től a kerti zöldhulladékos zsákokat 31 budapesti MOL töltőállomáson is meg lehet vásárolni. A társaság annak érdekében bővítette értékesítési pontjainak számát, hogy a szolgáltatásba bekapcsolt területek lakói könnyebben és gyorsabban jussanak hozzá a zöldhulladékos zsákokhoz.

A kerti zöldhulladék begyűjtését jelenleg Budapest zöldövezettel rendelkező kerületeinek kijelölt részein végezik. A zsákok elszállítására hetente egy alkalommal, körzetek szerinti bontásban kerül sor. A 2008-as lakossági zöldhulladék szállítási szolgáltatás március 31-től november 30-ig tart. 

Figyelem: Mielőtt megvásárolja a kerti zöldhulladékos zsákot, tájékozódjon arról, hogy az Ön lakhelyére kiterjed-e a nevezett szolgáltatás! Az Európai Unió környezetvédelmi céljainak megfelelően a társaság arra törekszik, hogy csökkenjen a hulladékok szervesanyag-tartalma. A zöldhulladék külön gyűjtésével Ön is hozzájárul környezetünk megóvásáért. Tegyünk együtt környezetünkért! 

További információkat weboldalunkon a Gyakran látogatott linkek menüpontban talál. Szóbeli tájékoztatásért hívja az FKF Zrt. zöld számát: 06-80 204-386! 

www.fkf.hu