Online műhely: A jóllét alapelvei iskolai vezetőknek
2024/03/05 19:35
571 megtekintés

Az eTwinning Központi Szolgáltató Pont (CSS) 2024. március 22. és 23. között tartja meg „The Principles of Well-being for School Leaders” című online műhelyt iskolai vezetőknek és iskolaigazgatóknak, angol nyelven.

jollet

Az iskolai vezetők kulcsszerepet játszanak a diákok, a pedagógusok és az egész iskolai közösség tanulmányi sikereinek és általános jóllétének formálásában. Ehhez elengedhetetlen, hogy kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezzenek, hiszen ez elősegíti a kapcsolatok építését és az együttműködést az iskolai környezetben és azon kívül is. Számos feladatuk miatt azonban hajlamosak elhanyagolni személyes jóllétüket.

Az online műhellyel ezért olyan felületet kívánunk biztosítani az iskolavezetők számára, ahol személyes és intézményi nézőpontból is feltárhatják és megbeszélhetik a jóllét különböző vonatkozásait.

A műhely résztvevői például megismerkedhetnek a szakmai jóllét megerősítésére és a kiégés megelőzésére alkalmas stratégiákkal. Emellett alaposabban is elmélyülhetnek abban, hogy hogyan lehet a jóllétet és az együttműködést előtérbe helyező iskolai légkört kialakítani. Továbbá megvizsgálhatnak olyan projekteket, amelyek a pozitív iskolai környezet kialakítására irányultak.

Regisztrálni március 13-án éjfélig ezen a linken lehet. 

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az ESEP eTwinning platformján.

Forrás: eTwinning.hu

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek