Az „Elfogadlak!” hazai eTwinning kampány eredményhirdetése
2017/05/31 12:40
2024 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A több, mint egy hónapos kampányra maximum egy perc hosszúságú videóval vagy hagyományos/digitális rajzból készített képpel lehetett pályázni.

celebration

Az „Elfogadlak!” – eTwinning tavaszi kampányra hazánk különböző pontjairól kaptunk videókat és képeket, valamint egy esszépályázatot is, melyekből látható, hogy a magyar iskolákban a befogadásra és a beilleszkedésre is egyaránt törekszenek. A pályamunkák azt üzenik, hogy számos követendő példa áll a rendelkezésünkre, amivel már a fiatalok oktatása-nevelése során - mind egyéni, mind közösségi szinten - elősegíthetjük megkülönböztetés-mentes attitűdök kialakulását, értsünk ez alatt akár kulturális különbségeket, földrajzi akadályokat vagy éppen egyéb oktatási nehézségeket.

A beérkezett pályamunkák nemcsak tartalmukban, de technikailag is előremutatóak, készítőik a jelen/közeljövő oktatási kívánalmainak megfelelően bátran és szakszerűen alkalmaztak digitális eszközöket.
A pályamunkák között a pályázat zsűritagjai nem emeltek ki dobogós helyezetteket, hanem az alábbi intézményekből érkezett videókat és képeket egyaránt díjazták, amelyek alkotói meglepetésajándékokban részesülnek:

Óvoda /általános iskola alsó tagozat:
Mátray Gábor Általános Iskola
Szegedi Orczy István Általános Iskola
Zuglói Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Általános iskola felső tagozat:
Laborc Általános Iskola
Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola

Középiskola:
Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola
BSzC Gépészeti és Számítástechnikai Szakgimnáziuma és Rendészeti Kollégiuma

A kampány alatt az eTwinning központi portáljára regisztrált pedagógusok közül a szerencsés, aki részt vehet az eTwinning legnagyobb nemzetközi rendezvényén, a máltai Éves Konferencián:

Vizi Mária, az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola pedagógusa.

A pályamunkákat az eTwinning kommunikációs csatornáin, a Youtube-on és a Facebook-on lehet megtekinteni.

Büszkék vagyunk pályázóinkra, akik az eTwinning program keretében, lelkiismeretes attitűdjükkel és tiszteletreméltó gondolataikkal hozzájárultak ahhoz, hogy egy elfogadóbb világban élhessünk!

Szeretettel gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a kampányban!

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek