Az eTwinning egy kisdiák szemében
Bodnár Gabriella
2010/04/01 18:50
2115 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
A zsombói Kós Károly Általános és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény egyik diákjai küldte el nekünk a cikkben található prezentációt, amelyben azt mutatja be, mit jelent számára az eTwinning, milyen volt a szakmai nap egy tanuló szemszögéből. "Sok dolgot megtudtunk az eTwinning programról és rájöttem, hogy rengeteg dolgot tanultunk meg úgy, hogy szinte nem is tudtunk róla" - írja prezentációjában Bacsa Janka.

Janka a "Tudományos feladat európai ekopolgárok számára" című projektben vesz részt, ennek kapcsán hívtuk meg őket, hogy mutassák be munkájukat a megjelent iskolaigazgatók számára. A projekt célja az európai öntudat, és az ökológiailag tudatos, környezetbarát magatartás fejlesztése. Janka már a szakmai napra is egy saját készítésű prezentációval érkezett, melyben a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet. Most pedig újabb előadással lepett meg minket, amelyben a szakmai naphoz és általában az eTwinninghez kapcsolódó élményeit írta meg.

"Sok dolgot megtudtunk az eTwinning programról, így, hogy mások is beszéltek róla. Ahogy Varga Krisztina tanárnővel bemutattuk amit ebben az évben csináltunk, rájöttem, hogy rengeteg dolgot tanultunk meg úgy, hogy szinte nem is tudtunk róla" - írja Bacsa Janka.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek