eTrend Konferencia 2018
2018/04/19 08:00
2071 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont (Oktatási Hivatal) szervezésében 2018. május 18-19-én, Budapesten kerül megrendezésre a II. eTrend Konferencia. Szeretettel várunk minden, a digitális kompetenciafejlesztés és projektalapú oktatás iránt érdeklődő pedagógust!

etrendkonf

A konferencia első napján többek között Deutsch Tamás, Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos tart előadást, majd adja át a Digitális Témahét helyezettjeinek a díjakat. A második napon, a résztvevők műhelymunkákon ismerkedhetnek meg illetve próbálhatnak ki naprakész, a 21. századi elvárásoknak megfelelő módszereket támogató alkalmazásokat, programokat.

Dátum: május 18-án (15-19 óra) és 19-én (9-13 óra)

Helyszín: Budapest, Mercure Budapest Buda

A résztvevőknek étkezést, szállást (vidékieknek) az eTwinning Program biztosít.

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet itt tudnak megtenni. A részletes programot a konferencia honlapján tekinthetik meg.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek