eTwinning Díjak 2011: a győztesek!
2011/04/12 00:00
1728 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Nagy örömünkre szolgál, hogy magyar nyertest is köszönthetünk az eTwinning Díjak 2011 versenyen díjazottjai között! Kiss Mónika tanárnő, aki egyben regionális képviselőnk is, a 12-15 éves korosztályi kategóriában lett a legjobb. Sikeréhez ezúton is gratulálunk!

etwinninglany_2500 Az Európai eTwinning Díjakért folyó verseny célja a példaértékű, Információs és Kommunikációs Technológiákat (IKT-kat) felhasználó iskolai együttműködési projektek kitüntetése.

Örömmel mutatjuk be azon projekteket, amelyek a versenyre benevezett több mint 300 projekt közül első helyezést értek el a három korosztályi, valamint az öt különleges kategóriában. E projektek résztvevői kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és alig várjuk, hogy munkájukat személyesen is elismerésben részesíthessük a 2011-es eTwinning Konferencia és Tábor keretein belül, a március 31-én, Budapesten megrendezett különleges díjátadó ünnepségen.

Külön örömünkre szolgál, hogy a 12-15 éves korosztályi kategóriában Kiss Mónika tanárnőt – egyben regionális képviselőnket – üdvözölhetjük nyertesként.

A nyertes projektekről bővebben itt olvashat.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek