eTwinning Éves Konferencia 2015
2015/09/15 14:23
1125 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az idei eTwinning Konferenciát 2015. október 22−24. között rendezik meg Brüsszelben.

brussels

A közel 500 fős konferencián az eTwinningező országok Nemzeti Szolgáltatópontjai és meghívott pedagógusai vesznek részt.

A találkozó kiemelt témája az eTwinning 10. születésnapja, de emellett természetesen fontos célkitűzés a szakmai továbbképzés és projektpartner keresés is.

A találkozóra olyan pedagógusok jelentkezését várjuk elsősorban, akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt. (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka)

A találkozón való részvételt és költségeit (szállás, ellátás, utazás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

A találkozóra kezdő eTwinningező kollégák jelentkezését várjuk elsősorban.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2015. szeptember 23-án 17 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál „Együttműködések” menüpontjából elérhető Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek