“eTwinning filmem”
2013/09/24 14:27
1393 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Nyerjen egy GoPro Videokamerát az eTwinning video készítő versenyén: A verseny a központi eTwinning Hét kampányának részeként 2013. október 7-én kezdődik.

mymovie

2013. október 7-től november 14-ig “eTwinning filmem” jeligével video készítő versenyt hirdet az eTwinning.

Ezzel a versennyel arra szeretné ösztönözni az eTwinning a pedagógusokat, hogy készítsenek rövid videoklipeket, kisfilmeket, melyben elmesélik, megmutatják, hogy mit szeretnek az eTwinningben, miért dolgoznak egy projektben, milyen előnyökkel, lehetőségekkel jár az “európai iskolák közösségének” tagja lenni.

Október 7-től azok az eTwinningben és eTwinning Plusban regisztrált pedagógusok, akik indulni szeretnének a filmkészítő versenyen, közzétehetik videojukat a verseny honlapján, egészen 2013.november 7. 19 óráig.

Az eTwinningezők szavazhatnak a kisfilmekre a portál, egészen november 14-ig. A tíz legtöbb szavazatot kapott kisfilm közül szakmai zsűri választja ki a három legjobbat november 25-én. Ajándékuk egy GoPro ajándékcsomag lesz.

További információk:

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek