eTwinning közösség: csoportok a Sulineten
Sulinet
2012/05/22 12:09
1810 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A megújult Sulinet, és ezen belül az eTwinning hazai portál egyik alappillérei a Csoportok, amelyek célja az azonos érdeklődési körrel rendelkező felhasználók összekapcsolása. Mindazok, akiket érdekel az eTwinning, kérdésük van a programmal kapcsolatban, vagy megosztanák tapasztalataikat, megtehetik az eTwinning Magyarország csoportban.

eTwinning Magyarország

A csoport célja, hogy összekösse azokat az embereket, akiket érdekel az eTwinning, szeretnének projektet indítani, kíváncsiak mások munkájára, vagy egyszerűen csak kifejtenék véleményüket a programmal kapcsolatban.

eTwinning HelpDesk

A HelpDesk csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek. A tagok megoszthatják egymással tapasztalataikat, közösen megvitathatják a projektmunka során felmerülő kérdéseket, tippeket, tanácsokat adhatnak egymásnak az eTwinning webes felületeinek használatáról.

eTwinning Nagykövetek

A nagykövetek mind-mind rutinos eTwinningezők, akik saját régiójukban segítik a tanárok munkáját. Olyan gyakorló pedagógusok, akik tapasztaltak a projektek megvalósításában és nemzetközi intézményi együttműködések koordinálásában. Ha bárkinek bármilyen kérdése van az eTwinningel kapcsolatban, a nagykövetekhez bármikor fordulhat.

eTwinning Magyarországi Szolgáltatópont

A csoport adatlapján megtalálhatók a Magyarországi Szolgáltatópont munkatársainak elérhetőségei.

A csoportokról bővebben itt olvashat.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek