eTwinning mobil állomások utazzák be Európát!
2015/03/13 08:00
1834 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A „SouthTwin” és „NorthTwin” elnevezésű utazó eTwinning mobil állomások beutazzák Európát, és amerre járnak, felhívják a pedagógusok, igazgatók, szülők és diákok figyelmét az eTwinning programra. Kövesse Ön is útvonalukat a térképen, és látogassa meg őket, amikor az Ön országában járnak! A mobil állomás a déli útvonalon elsőként hazánkba, a Scientix Konferenciára, és a vele párhuzamosan, egy helyszínen tartott eTwinning együttműködések – evolúció rendezvényre érkezik.

Ideje a világ elé tárnunk, milyen csodálatos eredményeket ért el az eTwinning program az elmúlt 10 év alatt! Márciusban két mobil állomás kezdi meg 8 hónapos, 18 országot érintő utazását, melynek minden állomásán tájékoztatják majd a helyi lakosságot az eTwinning programban rejlő lehetőségekről, és az iskolák és diákok számára nyújtott előnyeiről. A mobil állomásokban pedagógusok és diákok várják majd az érdeklődőket, akik számára megnyitják majd az eTwinning világát azzal, hogy bemutatják saját tapasztalataikat az eTwinning programról.

A NorthTwin az észak-európai országokba látogat majd el, míg a SouthTwin a dél-európai területeket járja be, majd mindkét mobil állomás az október 22. és 24. között Brüsszelben megrendezésre kerülő 2015-ös eTwinning konferenciára megérkezve fejezi be utazását. A konferencia során bemutatásra kerülnek majd a mobil állomások utazásai során készített fényképek és videók is.

Mindkét mobil állomás útját és aktuális helyzetét figyelemmel kísérheti ezen a térképen, az eTwinning program 10. évfordulója alkalmából létrehozott mini weboldalon és a közösségi oldalainkon pedig mindent megtudhat a két mobil állomás utazási kalandjairól!

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek