eTwinning nyári tábor
2017/06/28 13:29
3427 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Nemzeti Szolgáltató Pontja 2017 augusztusának első felében 4 napos eTwinning tábort szervez kezdő eTwinningezőknek.

camp

A tábor ideje alatt 30 órás akkreditált továbbképzés keretében lehet megismerkedni az eTwinning programmal és annak lehetőségeivel, valamint a digitális kompetencia fejlesztéséhez használható számtalan online eszközzel, alkalmazással. (Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében; Alapítási engedély száma: 43/136/2014)

A táborba olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akik a fenti továbbképzés tanúsítványával még nem rendelkeznek, viszont szívesen indítanának más intézményekkel együttműködésben szabadon választott témájú, oktatási projekteket.

A jelentkezés feltétele egy projektötlet rövid leírása (maximum 1000 karakter), valamint alapszintű számítógépfelhasználói ismeretek (prezentáció készítése, böngésző használata, szövegszerkesztő használata) és saját gmail.com e-mail cím.

A tábor ideje alatt a résztvevők a továbbképzés tananyagán túl, segítséget, ötleteket kapnak a saját projektötletük kidolgozásához és megvalósításához, konzultálhatnak a Nemzeti Szolgáltató Pont munkatársaival, valamint az eTwinning nagykövetekkel. Emellett természetesen pihenésre is jut majd idő, a tábort vízparti településre tervezzük.

Előzetes jelentkezésre már most lehetőséget biztosítunk a projektötlet és egy önéletrajz elküldésével az etwinning@oh.gov.hu e-mail címre.

A képzés, szállás, étkezés költségeit a résztvevők számára az eTwinning projekt biztosítja.

Várunk mindenkit szeretettel!

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek