eTwinning Szakmai találkozó Ausztriában
2015/04/22 14:34
1792 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Osztrák Szolgáltatópontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Bécsben 2015. június 18. és 19. között.

austria

A találkozóra olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akik 11+ éves korosztályt tanítanak, illetve akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón, szakmai műhelymunkán való aktív részvételt és az eTwinning program megismerését.

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, néhány web 2.0-s eszközt kipróbálhatnak, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

A műhely központi témája: eTwinning projektek a Duna régióban.

A találkozón való részvételt és költségeit (szállás, ellátás, találkozó helyszínén helyi közlekedés) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

A találkozóra kezdő és az eTwinning programban már jártas kollégákat is sok szeretettel várunk.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2015. április 30-án 17 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál „Együttműködések” menüpontjából elérhető Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek