eTwinning Szakmai találkozó Csehországban
2015/03/17 08:00
2365 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning csehországi Szolgáltatópontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Prágában 2015. április 23. és 25. között.

praga-

A találkozóra olyan idegen nyelvet oktató pedagógusok (a tanított korosztály 11+) jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt. (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka)

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, hasznos IKT-s és web2.0-s eszközöket próbálhatnak ki és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

A találkozón való részvételt és költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

A találkozóra olyan eTwinningben kezdő kollégák jelentkezését várjuk elsősorban, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2015. március 19-én 17 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál „Együttműködések” menüpontjából elérhető Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek