eTwinning Szakmai találkozó Heidelbergben
2015/08/25 12:17
1857 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning németországi Szolgáltatópontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Heidelbergben 2015. október 08. és 10. között.

heidelberg

A találkozóra olyan 3-12 éves korosztályt tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek NÉMET nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt. (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, hasznos IKT-s és web2.0-s eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják. A találkozó munkanyelve: német.

A találkozón való részvételt és költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

A találkozóra olyan eTwinningben kezdő kollégák jelentkezését várjuk elsősorban, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón.

Jelentkezni magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid magyar és német nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2015. szeptember 1-én 17 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál „Együttműködések” menüpontjából elérhető Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek