eTwinning Szakmai találkozó Linzben
2016/04/06 17:23
1482 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Osztrák Szolgáltatópontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Linzben 2016. június 9. és 10. között.

A találkozóra olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akik 11-19 éves korosztályt tanítanak, illetve akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón, szakmai műhelymunkán való aktív részvételt és az eTwinning program megismerését.

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek szlovák, osztrák, német és ukrán kollégákkal, hasznos IKT és web2.0-s eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

A műhely központi témája: Tanulás, tanítás, eszmecsere – iskolai együttműködés a Duna régióban.

Az utazást az eTwinning Nemzeti Szolgáltatópontja szervezi, és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében a Szolgáltatópont (Oktatási Hivatal) viseli. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megbízási szerződést köt.

A találkozóra olyan eTwinningben kezdő kollégák jelentkezését várjuk elsősorban, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2016. április 11-én 12:00 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál „Együttműködések” menüpontjából elérhető Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek