eTwinning Szakmai találkozó Vilniusban
2016/04/12 08:00
1458 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Litván Szolgáltatópontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Vilniusban 2016. június 8. és 11. között.

vilnius-1029634_640

A találkozóra olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akik már regisztráltak az eTwinning programban, de még nem indítottak projektet, tehát jelenleg inaktívak, valamint 12-18 éves korosztályt tanítanak, illetve akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón, szakmai műhelymunkán való aktív részvételt és az eTwinning megismerését.

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek szlovák, osztrák, horvát, szerb, olasz, lett és lengyel kollégákkal, hasznos IKT és web2.0-s eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

A műhely központi témája: A „gamification” tananyagba integrálása

Az utazást az eTwinning Nemzeti Szolgáltatópontja szervezi, és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében a Szolgáltatópont (Oktatási Hivatal) viseli. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megbízási szerződést köt.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2016. április 25-án 12:00 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál „Együttműködések” menüpontjából elérhető Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek