eTwinning Szeminárium Budapesten
2017/08/09 08:00
3209 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Budapesten 2017. szeptember 21-23. között, melynek központi témája az „Ismerkedés az eTwinning programmal és projektek indítása” lesz.

workshop-679524_1920

Az eTwinning szeminárium munkanyelve magyar lesz, hogy akik még nem olyan magabiztosak idegennyelvek használatában, azok is belekóstolhassanak abba, hogy milyen egy nemzetközi projekt résztvevőjének lenni.

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek szerb, román, szlovák, ukrán és bolgár kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos, a digitális kompetencia fejlesztéséhez kapcsolódó eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

A részvétel – szállás, étkezés, programok, kivéve a lakóhely és a rendezvény helyszínére történő utazás költségeit, a Szolgáltató Pont állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra 10 év alatti gyermekeket tanító óvodai és általános iskolai pedagógusok jelentkezését várjuk, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón. A jelentkezők számától függően egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.

Jelentkezni magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid magyar nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2017. augusztus 31-én 12:00 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portálon a Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek